Momoyoga


aanmelding en lesplanning verloopt via het digitale administratiesysteem van Momoyoga.

Als je je opgeeft voor een lesblok of 10-rittenkaart dan meldt je je aan via de Mail info@yogavaruna.nl, daarna stuur ik je een link voor de site van Momoyoga. Je mag het ook zelf doen, dan klik je op de zwarte button hiernaast (inschrijven yoga varuna). Daar maak je een eigen account aan. Je kiest een abonnementsvorm, waarna je een mail ontvangt met de betalingsgegevens. Daarna kan je je lessen in voren plannen, kiezen voor een vaste avond/les per week en tot 1 uur voorafgaand aan een les kostenloos afmelden, daarna zal je les in rekening worden gebracht. Deelnemers die deelnemen aan het hele lesblok staan vast op de lijst. Ook dan kan je zelf een les wijzigen.

Momoyoga App

Op de meeste mobiele telefoons (of tablets) bestaat de mogelijk om een snelkoppeling van het lesrooster op te slaan op het beginscherm. Hierdoor kun je met één klik gemakkelijk naar het lesrooster. Dit is afhankelijk van het besturingssysteem en het netwerk.

Op de iPhone (of iPad) gaat dat als volgt: Open Safari Ga naar je lesrooster (momoyoga.nl/yogavaruna) Tik op Delen aan de onderzijde van het scherm Tik op Voeg toe aan beginscherm Volg de aanwijzingen om op te slaan De snelkoppeling is nu toegevoegd aan het beginscherm.

Op een Android toestel gaat dat als volgt: Open Chrome Voor yogi's: Ga naar je lesrooster (momoyoga.nl/yogavaruna) Tik op Menu knop Tik op Toevoegen aan startscherm De snelkoppeling is nu toegevoegd op het beginscherm.