XL YOGALES; Element HOUT. 2 mei 09.00-11.00u

LENTE YOGA DETOX-LES; LEVER & GALBLAAS. Het voorjaar is een periode van ontwaken, de energie wordt krachtiger, een nieuw begin. Dit is tevens het seizoen waarin de lever en galblaas meridiaan overheersen. Het is de perfecte tijd om deze organen en meridianen te stimuleren.

De lever en galblaas zijn verantwoordelijk voor een algehele gezonde energie (door) stroming en een innerlijke flexibele staat van zijn. Het zijn op alle niveaus de Detox organen. Als je last hebt van voorjaarsmoeheid is dat een teken dat je lichaam in de winter minder heeft gezuiverd, afvalstoffen komen nu vrij waardoor vermoeidheid ontstaat.

De les bestaat uit oefeningen uit Do-In en Yin Yoga, gericht op strekkingen van de Lever en galblaasmeridiaan. Acupressuur van Lever- en galblaas-tsubo's. (drukpunten van de betreffende meridianen). Aandacht voor 1e en 2e Chakra, Muladhara en Svadisthana. Pranayama. We sluiten af met meditatie.

€ 17,00. inschrijven via Momoyoga

XL YOGALES; Element AARDE. 4 juli 09.00-11.00u

AARDE Element Maag- en MIlt. Het AARDE Element staat voor de overgang van de Lente naar de Zomer. De les bestaat uit oefeningen uit Do-In en Yin Yoga, gericht op strekkingen van de Maag- en Miltmeridiaan. Acupressuur van Maag- en Miltmeridiaan-tsubo's. (drukpunten van de betreffende meridianen). Aandacht voor 3e Chakra, ZONNEVLECHT. Yogamudra's en Pranayama. We sluiten af met meditatie.

€ 17,00. inschrijven via Momoyoga

XL YOGALES thema ZOMER; 11 JULI 09.00-11.00U

DE ZOMER IS HET ELEMENT VUUR; aandacht voor Hart en Dunne Darm. De les bestaat uit oefeningen uit Do-In en Yin Yoga, gericht op strekkingen van de Hart- en Dunne Darm-meridiaan. Acupressuur van Hart- en Dunne Darm-meridiaan-tsubo's. (drukpunten van de betreffende meridianen). Aandacht voor het Hartchakra, ANAHATA, 4e Chakra. Yogamudra's. Pranayama. We sluiten af met meditatie.

€ 17,00. inschrijven via Momoyoga